Sergio Ramos in beroep tegen 1 miljoen euro boete van belasting

24 oktober 2019, 18:32

Sergio Ramos heeft een boete van liefst één miljoen euro gekregen van de Spaanse belastingdienst. De verdediger zou zijn portretrechten op een niet-wettelijke wijze hebben ondergebracht, waardoor hij er minder belasting over heeft moeten betalen. De voetballer van Real Madrid is het niet eens met zijn forse boete en gaat er tegen in beroep.

Dat laat hij weten via Twitter. "Omdat ik het niet eens ben met de wijziging van de criteria van de belastingdienst, heb ik het recht om in beroep te gaan", schrijft hij. Ook zegt hij dat hij al zijn inkomsten doorgeeft aan de belastingdienst in Spanje, waardoor hij vindt in zijn recht te staan en de boete dus nog een staartje krijgt. Overigens dateert het voorval uit de jaren 2012 en 2014, waarmee het dus al een flinke tijd speelt.

Eerder kregen ook sterren als Cristiano Ronaldo (hij betaalde bijna 20 miljoen euro als afkoopsom) en Lionel Messi (veroordeeld tot 14 maanden cel, die hij niet hoefde uit te zitten vanwege de regelgeving in Spanje) al een boete van de overheid voor het ontduiken van de belastingdienst. Ook recenter ging het nog mis: Diego Costa (2 miljoen euro) en Gerard Piqué (2 miljoen euro) werden de laatste tijd nog op het matje geroepen door de belastingdienst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen