Bazoer na trainingsincident voorlopig niet welkom bij Vitesse

24 oktober 2019, 15:47

Vitesse heeft Riechedly Bazoer tot nader order uit de selectie gezet. Aanleiding daarvoor is een incident dat woensdag op het trainingsveld plaatsvond. Bazoer kreeg het aan de stok met teamgenoot Jay-Roy Grot en schold trainer Leonid Slutsky uit.

Bazoer ontbrak donderdag al op het trainingsveld en behoort voorlopig niet meer tot de A-selectie van Vitesse. "In de tussentijd gaan we gesprekken voeren over de ontstane situatie. We gaan verder niet speculeren over wanneer hij weer terugkeert. Het belangrijkste is dat de selectie zich in alle rust kan focussen op de aankomende wedstrijden. Dat heeft voor ons de prioriteit", aldus technisch directeur Mo Allach via de officiële kanalen.

De 23-jarige middenvelder kreeg woensdag op het trainingsveld ruzie met Grot. Teamgenoten moesten de kemphanen uit elkaar houden. "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", riep Bazoer volgens aanwezige toeschouwers naar Grot. Ook trainer Leonid Slutsky kreeg de wind van voren. "Fuck off, I don't want to play for your team", zei hij, volgens Omroep Gelderland.

Het zou de tweede keer zijn geweest dat Bazoer botste met Slutsky. Na het duel met Heracles Almelo (1-1) kregen de speler en trainer ruzie in de fitnessruimte van Papendal. Aanleiding daarvoor was de reactie van de middenvelder nadat hij tijdens de nabespreking kritiek op zijn spel kreeg, volgens De Gelderlander. Bazoer werd toen in genade aangenomen nadat hij zijn excuses had aangeboden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen