Pechvogel El Azzouzi onder het mes na gescheurde kruisband

24 oktober 2019, 15:40   Bijgewerkt: 24 oktober 2019, 17:13

Zakaria El Azzouzi moet geopereerd worden aan zijn knie en is naar verwachting de rest van het seizoen uitgeschakeld, dat meldt Volendam-trainer Wim Jonk voor de camera van NH Nieuws. Uit een MRI-scan is gebleken dat hij zijn kruisbrand heeft gescheurd en hiervoor onder het mes moet. Inmiddels is het nieuws ook bevestigd door de club.

Anderhalve week geleden kwam El Azzouzi (foto op archiefbeeld) op training in botsing met keeper Nordin Bakker. Hij verliet het trainingsveld strompelend en direct was daar de vrees voor een ernstige blessure. Uit een MRI-scan is nu gebleken dat de spits zijn kruisband heeft gescheurd heeft en onder het mes moet. Het is niet de eerste keer dat El Azzouzi een langdurige blessure oploopt, in 2018 moest de Marokkaanse spits ook al een groot deel van het seizoen aan zich voorbij laten gaan vanwege een ernstige blessure.

Volendam-trainer Wim Jonk baalt enorm van de blessure en ziet een vaste waarde wegvallen. "Hij is ontzettend sneu voor die jongen. Hij heeft al eerder lange blessures gehad. Hij kwam nu net weer in een goed ritme. Voor ons is het ook een aderlating", sprak Jonk teleurgesteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen