Bazoer verschijnt daags na ruzie niet op trainingsveld Vitesse

24 oktober 2019, 11:41

Het laatste woord in de zaak rond Riechedly Bazoer is nog zeker niet gezegd. De middenvelder kreeg het woensdag aan de stok met zowel trainer Leonid Slutsky als Jay-Roy Grot en is donderdag niet op het trainingsveld verschenen.

Dat melden onder meer De Gelderlander en De Telegraaf. Slutsky en ook Grot waren donderdag wel van de partij. Het is onduidelijk of Bazoer vanwege een straf niet op de training kwam, of dat uit eigen beweging afwezig was. Bazoer en Grot moesten woensdag door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. Nadat Bazoer zijn ploeggenoot de huid vol schold, werd hij weggestuurd. "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", zou de middenvelder volgens aanwezige toeschouwers hebben geroepen. Ook trainer Leonid Slutsky kreeg de wind van voren. "Fuck off, I don't want to play for your team", zei Bazoer naar verluidt.

Het opmerkelijke is dat Bazoer eerder dit seizoen ook al ruzie had met Slutsky, toen die hem kritisch benaderde in een bespreking. Ook toen schold de oud-Ajacied zijn Russische trainer uit. Destijds werd hij weer in genade aangenomen toen hij zijn excuses aanbood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen