De Jong na winst Barcelona: "Ik denk dat we gelukkig waren"

24 oktober 2019, 09:01

FC Barcelona mocht woensdag van geluk spreken dat het drie punten overhield aan de wedstrijd tegen Slavia Praag (1-2) in de Champions League. Barcelona sloeg al vroeg toe, zag de Tsjechen langszij komen en won alsnog door een eigen doelpunt. Frenkie de Jong zag dat het niet tegen zat.

De Nederlander deed negentig minuten mee en zag dat Barcelona het zwaar had. "Ik denk dat we een beetje gelukkig waren", zei hij na afloop via de clubkanalen. "Zij deden het goed en wij waren niet goed genoeg, zeker niet aan de bal en in het druk zetten. Het was niet onze beste wedstrijd, maar we hebben een uitwedstrijd gewonnen in de Champions League dus daar zijn we blij mee. Soms zitten deze wedstrijden er tussen, maar hopelijk niet te vaak. In duels als deze wil je vroeg scoren, dus dat heeft ons wel echt geholpen", doelt hij op de goal van Lionel Messi na drie minuten.

Door de overwinning gaat Barcelona aan de leiding in Groep F. De ploeg heeft zeven punten, drie meer dan Internazionale en Borussia Dortmund.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen