'Bazoer schold Slutsky voor tweede keer de huid vol'

24 oktober 2019, 08:03

Riechedly Bazoer is bezig zich onmogelijk te maken bij Vitesse. De middenvelder kreeg woensdag ruzie met ploeggenoot Jay-Roy Grot, zo bevestigde Vitesse, en kreeg het ook aan de stok met trainer Leonid Slutsky. En dat was niet voor het eerst dit seizoen

Bazoer en Grot moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. Nadat Bazoer zijn ploeggenoot de huid vol schold, werd hij weggestuurd. "Ik pak jou nog wel in de kleedkamer", zou de middenvelder volgens aanwezige toeschouwers hebben geroepen. Ook trainer Leonid Slutsky kreeg de wind van voren. "Fuck off, I don't want to play for your team", zei Bazoer naar verluidt.

Vitesse wil verder niet over het voorval uitweiden. Het was al de tweede keer dit seizoen dat Bazoer ruzie kreeg met trainer Slutsky. In de dagen na de wedstrijd tegen Heracles Almelo in augustus kregen de twee ruzie op Papendal, meldt De Gelderlander. Ook toen schold Bazoer zijn trainer uit. Dit gebeurde nadat de oud-Ajacied de gedragsregels overtrad nadat hij door Slutsky werd aangepakt tijdens een bespreking. Na excuses werd hij toen weer bij de groep genomen.

Het is nu nog onduidelijk welke gevolgen de acties van Bazoer op woensdag hebben.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen