Promes dacht niet aan buitenspel bij afgekeurde treffer

23 oktober 2019, 23:48

Quincy Promes had niet het idee dat hij buitenspel toen hij de score leek te openen tegen Chelsea. De vleugelaanvaller van Ajax spreekt van een 'zuur' moment, zeker met de late nederlaag in het achterhoofd.

Tien minuten voor rust gleed Promes een van richting veranderde voorzet van Hakim Ziyech binnen. Het leek de openingstreffer, totdat de VAR besluit om het doelpunt af te keuren wegens buitenspel. Het was niet meer dan enkele centimeters. "Die bal werd eerst nog van richting veranderd en ik stond daarvoor voor mijn gevoel achter die centrale verdediger van hen. Ik telde die goal al. Maar de videoscheidsrechter zag het anders. Dan kan ik niets anders doen dan dat accepteren. Maar zuur is het wel", vertelt Promes teleurgesteld na afloop van het duel.

Net als Dusan Tadic en trainer Erik ten Hag gaf Promes toe dat het een lastige wedstrijd was tegen Chelsea. Bovendien speelde Ajax, volgens Promes, te slordig. "Daardoor kregen we niet echt grip op deze wedstrijd en moesten we vaak achter de bal aan rennen. Het is wel lullig dat Michy Batshuayi vlak voor tijd nog scoorde. Een gelijkspel was een prima uitslag geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen