Kane hoopt dat Tottenham goede gevoel meeneemt naar Anfield

23 oktober 2019, 14:22

De 5-0 overwinning op Rode Ster Belgrado kwam voor Tottenham Hotspur precies op tijd. De Engelsen kampen met een vormcrisis en reizen komende zondag af naar Anfield Road voor de uitwedstrijd tegen koploper Liverpool. Harry Kane is blij met de ruime zege op de Serviërs en wist dat die nodig was.

Tottenham won slechts één van de laatste vier wedstrijden in de Premier League en is terug te vinden in de middenmoot. Ook in de Champions League ging het met één punt uit twee duels niet goed, waardoor de overwinning op Rode Ster belangrijk was. Dat weet ook aanvoerder Kane die twee keer scoorde. "Dit was precies wat we nodig hadden", stelt hij bij Sky Sports. "Het was een geweldig optreden, met veel energie en veel doelpunten. We moesten deze wedstrijd winnen."

Kane hoopt dat de overwinning de ploeg weer zelfvertrouwen heeft gegeven. "We hebben een zware wedstrijd op zondag en hopelijk kunnen we dit momentum meenemen. Liverpool is goed gestart aan het seizoen, maar hopelijk kunnen wij wederom goed spel laten zien. In elke topwedstrijd in de Premier League zijn de verschillen heel klein. Op één of andere manier wil het dit seizoen nog niet lukken voor ons, daar moeten we doorheen komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen