Bayern moet Hernandez missen en baalt van Franse bond

23 oktober 2019, 13:46   Bijgewerkt: 23 oktober 2019, 17:50

Bayern München moet het voorlopig stellen zonder Lucas Hernandez. De Franse topaanwinst viel dinsdag tegen Olympiakos (2-3 winst) uit met een enkelblessure en staat daardoor voorlopig buitenspel. De kwetsuur zorgt voor frustratie bij de Duitse club richting de Franse voetbalbond.

Bayern ruziede onlangs met de Franse bond over Hernandez, die ondanks fysieke malheur werd opgeroepen door bondscoach Didier Deschamps. Bayern vond dat de verdediger niet fit genoeg was om te spelen, maar Frankrijk stelde hem tegen Turkije doodleuk negentig minuten op. Nadat Hernandez dinsdag geblesseerd raakte tegen Olympiakos, ging de Duitse frustratie dus ook naar Frankrijk. "We willen natuurlijk dat onze spelers zo veel mogelijk wedstrijden spelen, maar het is nu wel bitter dat hij zich nu blesseert. Dat heeft niet alleen met deze wedstrijd te maken", reageerde technisch directeur Hasan Salihamidzich.

Bayern weet nog niet hoe lang de verdediger uit de roulatie zal zijn. Daar tegenover staat dat de club goed nieuws heeft ontvangen over Javi Martínez en Serge Gnabry. Dat duo viel ook uit in Griekenland, maar kampt niet met zwaar blessureleed.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen