Rodri mogelijk weken uitgeschakeld met hamstringblessure

23 oktober 2019, 10:25

Rodrigo Hernández, kortweg Rodri, is mogelijk drie tot vier weken uitgeschakeld bij Manchester City. De Spaanse middenvelder liep een blessure aan zijn hamstring op in de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo (5-1). Rodri moest zich voor de rust nog laten vervangen.

Pep Guardiola kent de laatste weken de nodige defensieve problemen en heeft door de blessure van Rodri nog een optie minder in de verdediging. Rodri greep vijf minuten voor de rust naar zijn hamstring en lijkt enkele weken te zijn uitgeschakeld. "Hopelijk is de hamstring niet gescheurd en duurt het maar tien dagen. Als het wel erg is dan zal hij er drie of vier weken uit zijn. We zullen moeten kijken wat de ernst precies is", sprak Guardiola na afloop op de persconferentie.

Door de blessures van Aymeric Laporte en John Stones speelden middenvelders Fernandinho en Rodri de laatste weken in het hart van de defensie. Stones is inmiddels op de weg terug en maakte afgelopen weekend tegen Crystal Palace alweer zijn eerste minuten.

Manchester City speelt zaterdag alweer voor de Premier League, dan ontvangen zij Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen