Mbappé na hattrick: "Wilde laten zien dat moeilijk is zonder mij"

23 oktober 2019, 09:51   Bijgewerkt: 23 oktober 2019, 10:02

Kylian Mbappé was dinsdagavond de grote man bij Paris Saint-Germain. De Fransman viel in de tweede helft in en maakte binnen het half uur een hattrick waardoor zijn ploeg met 0-5 won op bezoek bij Club Brugge. Mbappé was na afloop niet te spreken over zijn reserverol, hij had naar eigen zeggen verwacht dat hij zou starten en wil na zijn blessure weer ritme opdoen.

"Ik had verwacht dat ik zou starten", zei de aanvaller na afloop tegenover RMC Sport. "Maar de coach heeft keuzes gemaakt en dat moet je accepteren. Ik wilde laten zien dat het moeilijk is om zonder mij te winnen." De pijlsnelle jongeling kwam vijf minuten na de rust in het veld en drukte direct zijn stempel op de wedstrijd, want binnen tien minuten was de wedstrijd gespeeld door een goal en een assist van Mbappé. Door een hamstringblessure stond de Franse international een tijdje buitenspel, maar hij lijkt inmiddels helemaal terug. "Ik wil elke wedstrijd spelen en mijn ritme terugvinden. Ik wil terug naar honderd procent. Voetbal is mijn passie en dat heb ik twee maanden niet kunnen doen. Mijn doel was om het team te helpen." 

Door zijn drie doelpunten van dinsdagavond is Mbappé de jongste Fransman die een hattrick maakte in de Champions League. "Ik wilde geen bepaalde boodschap sturen, de overwinning is voor PSG en niet voor mij. We richten ons nu op Marseille", zei hij bescheiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen