Bonucci en Nedved loven De Ligt: "Kampioen als Ronaldo"

23 oktober 2019, 09:27   Bijgewerkt: 23 oktober 2019, 10:50

Hoewel Matthijs de Ligt wat weifelend is begonnen bij Juventus, is er in het kamp van de topclub nog alle vertrouwen in de verdediger. Zijn partner Leonardo Bonucci en vice-voorzitter Pavel Nedved hebben laten weten dat ze lyrisch zijn over de Nederlander.

Door de blessure van Giorgio Chiellini vormen De Ligt en Bonucci samen het hart van de defensie. Dat gaat, mede door enkele fouten van de Nederlander, vooralsnog met horten en stoten. Toch is Bonucci positief. "De Ligt is bezig aan een geweldige reis bij Juventus", zegt de verdediger. "We moeten niet vergeten dat hij twintig jaar is en uit een andere cultuur komt. Hij heeft de kracht om de druk bij Juventus te weerstaan. Hij heeft brede schouders en is een groot talent. We zijn blij dat hij bij ons is. We hebben veel vertrouwen in Matthijs, hij moet rustig gebracht worden."

Met De Ligt in de basis won Juventus dinsdag met 2-1 van Lokomotiv Moskou. Net als Bonucci is ook Pavel Nedved, de vice-voorzitter van de club, positief over de Nederlandse topaankoop. "Zie je dat hij nerveus oogt? Dat komt omdat hij meer en meer wil doen. Matthijs is een kampioen als Cristiano Ronaldo en ik ben blij met hem. Hij kan alleen maar beter worden, omdat hij het maximale van zichzelf vraagt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen