De Ligt tevreden met spel: "Ik heb niet veel fout gedaan"

22 oktober 2019, 23:59

Het spel van Matthijs de Ligt is de laatste tijd veelvuldig onderwerp van discussie, zowel in Italië als in Nederland. De verdediger gaat bij Juventus regelmatig de fout in en zag er ook dinsdag tegen Lokomotiv Moskou bij de tegengoal niet goed uit. Toch is hij blij met zijn spel en de 2-1 overwinning in de Champions League.

Juventus boekte dinsdag de zevende overwinning op rij in alle competities, maar toch ging het niet gemakkelijk. De Ligt zag er bij de 0-1 niet helemaal goed uit door een kopduel te verliezen in de aanloop naar de goal. "Het was spannend natuurlijk, maar uiteindelijk win je en dat is het allerbelangrijkste denk ik. Het is een ploeg die heel ver terug plooit en het is moeilijk om kansen te creëren", blikt hij terug bij Veronica. "Als dan één zo'n klutsbal erin valt, dan weet je dat het nog lastiger wordt. Uiteindelijk hebben we het goed gedaan door te winnen."

De Ligt heeft het moeilijk, zo gaf hij onlangs zelf ook al aan. Hij zei eerder dat hij 'dat onoverwinnelijke gevoel van bij Ajax iets minder heeft'. Toch speelde hij dinsdag redelijk goed. "Ik denk dat ik goed gespeeld heb, solide en stabiel. Ik heb niet veel fout gedaan, dus ik ben wel tevreden. Buiten die goal is Lokomotiv niet echt gevaarlijk geworden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen