Gisteren gemist: problemen Feyenoord, bestuurlijke onrust ADO

Gisteren gemist: problemen Feyenoord, bestuurlijke onrust ADO

23 oktober 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 22 oktober.Feyenoord: Jørgensen, Haps en Karsdorp ontbreken
Feyenoord mist Nicolai Jørgensen, Ridgeciano Haps en Rick Karsdorp in het Europese duel van donderdag met Young Boys. Het trio kwam gehavend uit de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Jørgensen keerde zondag juist na maanden weer terug in de basis van Feyenoord.

Opnieuw onrust in Den Haag: Melkert vertrekt als commissaris
Nieuwe bestuurlijke onrust bij ADO Den Haag: voorzitter Ad Melkert en John van Ringelenstein zijn uit de raad van commissarissen gestapt, dat meldt ADO Den Haag via de officiële kanalen. Melkert stond bekend als tegenstander van kersvers directeur Mohammed Hamdi. Grootaandeelhouder Hui Wang cq. United Vansen was al langer ontevreden over de PvdA'er.

Club Brugge-voorzitter: binnen drie jaar een BeNeLiga
Geluiden over een BeNeLiga worden steeds serieuzer. Volgens Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe kan het snel gaan: binnen nu en drie jaar. Clubs uit België en Nederland zitten deze week weer met elkaar om tafel. Het plan is dat de BeNeLiga tien Nederlandse en acht Belgische clubs gaat tellen.

Dybala bevrijdt worstelend Juventus van Lokomotiv Moskou
Het ging niet gemakkelijk, maar Juventus is ook na drie duels nog ongeslagen in de Champions League. Lange tijd keken de Italianen tegen Lokomotiv Moskou tegen een 0-1 achterstand aan, maar in de slotfase sloeg Paulo Dybala twee keer toe: 2-1. Bij Juventus stond Matthijs de Ligt in de basis en de Nederlander zag er bij de tegengoal niet goed uit.

Tottenham haalt nu zelf uit, Bayern dankt Lewandowski
Tottenham Hotspur heeft nu zelf een veeg uit de pan gegeven. Het elftal van Mauricio Pochettino had geen kind aan Rode Ster Belgrado: 5-0. Drie weken geleden verloor Tottenham nog met 2-7 van Bayern München, dat dinsdagavond won bij Olympiakos Piraeus (2-3).

  

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020