Hattrick invaller Mbappé, eindelijk zege voor Real

22 oktober 2019, 23:06   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 23:14

Club Brugge heeft dinsdag hardhandig kennis gemaakt met het fenomeen Kylian Mbappé. De Franse aanvaller begon op de bank en kwam in de 52ste minuut in het veld, maar was toch goed voor een hattrick en een assist. Mede daardoor won Paris Saint-Germain met liefst 0-5.

Club Brugge - Paris Saint-Germain 0-5

Club Brugge stuntte in de vorige speelronde tegen Real Madrid en was nog ongeslagen in het miljardenbal, maar daar is dinsdag hardhandig verandering in gekomen. Ook zonder Neymar was Paris Saint-Germain veel te sterk voor de Belgische ploeg, die het moest doen zonder de geschorste Ruud Vormer. Al na zeven minuten viel de eerste Franse goal te noteren. Op aangeven van Angel Di Maria maakte Mauro Icardi de 0-1. PSG deed het vervolgens wat rustiger aan, maar zette in de tweede helft alsnog aan.

Dat deed het nadat Kylian Mbappé in de 51ste minuut was ingevallen. De Fransman kopte in de 61ste minuut raak uit een rebound en was ook de man die twee minuten later de assist verzorgde op Icardi: 3-0. Daar bleef het niet bij: na een snelle actie maakte hij ook nog de 0-4 en ook daarmee was de koek nog niet op. Na een prachtige pass van Angel Di Maria werkte de twintigjarige aanvaller ook nog de vijfde goal binnen. PSG staat na drie duels op de volle negen punten en kan de tickets voor de volgende ronde alvast boeken.

Galatasaray - Real Madrid 0-1

Real Madrid heeft in de derde speelronde de eerste overwinning van het Champions League-seizoen behaald. Een vroege knal van Toni Kroos volstond om Galatasaray, waar Ryan Donk en Ryan Babel in de basis stonden, te verslaan. Bij Real Madrid waren Gareth Bale en Luka Modric niet van de partij, maar toch werden er voldoende kansen gecreëerd. Onder meer Karim Benzema en Eden Hazard hadden mogelijkheden, maar hadden het vizier niet op scherp staan. In de tweede helft raakte Hazard van dichtbij de lat. Anderzijds mocht de Koninklijke doelman Thibaut Courtois danken. De Belg had een paar geweldige reddingen in huis. Real stond laatste in de groep, maar is door de winst naar plaats twee geklommen. De Turkse club staat met één punt onderaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen