Dybala bevrijdt worstelend Juventus van Lokomotiv Moskou

Dybala bevrijdt worstelend Juventus van Lokomotiv Moskou

22 oktober 2019 – Het ging niet gemakkelijk, maar Juventus is ook na drie duels nog ongeslagen in de Champions League. Lange tijd keken de Italianen tegen Lokomotiv Moskou tegen een 0-1 achterstand aan, maar in de slotfase sloeg Paulo Dybala twee keer toe: 2-1. Bij Juventus stond Matthijs de Ligt in de basis en de Nederlander zag er bij de tegengoal niet goed uit.De verdediger stond wederom in de basis en vloog na een halfuur onder een hoge lange bal door. Daardoor konden de Russen de aanval voortzetten en uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van Aleksey Miranchuk die overtuigend de 0-1 tegen de touwen knalde. Het was een nieuwe dreun voor Juventus, dat moeizaam draait in eigen huis. Ook dinsdag was het weer niet best en werden er weinig kansen gecreëerd. Cristiano Ronaldo dacht kort voor rust nog de 1-1 te maken, maar hij stuitte op de Russische keeper.

Lokomotiv gaf bijzonder weinig ruimte weg en dus was het een grote verlossing dat Dybala een kwartier voor tijd schitterend de 1-1 in de kruising stuurde. De Argentijn maakte zijn eerste goal in dit Champions League-seizoen en was twee minuten later weer doeltreffend. Hij reageerde alert nadat een schot van Alex Sandro niet goed gekeerd werd door de keeper: 2-1.

Door de winst staat Juventus na drie duels op zeven punten, evenveel als Atlético Madrid dat vanavond met 1-0 won van Bayer Leverkusen. Lokomotiv staat met drie punten derde, Leverkusen is nog puntloos.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 15 november 2019

  2. donderdag 14 november 2019

  3. woensdag 13 november 2019