Feyenoord: Jørgensen, Haps en Karsdorp ontbreken

22 oktober 2019, 21:23   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 22:27

Feyenoord mist Nicolai Jørgensen, Ridgeciano Haps en Rick Karsdorp in het Europese duel van donderdag met Young Boys. Het trio kwam gehavend uit de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo. Jørgensen keerde zondag juist na maanden weer terug in de basis van Feyenoord.

Wat de drie precies mankeert is onduidelijk, maar volgens het Algemeen Dagblad kunnen Jørgensen en Karsdorp over twee dagen in ieder geval niet spelen. Voetbal International voegt eraan toe dat Haps eveneens absent is in Zwitserland. Jørgensen is al het hele seizoen een zorgenkind. De Deen kwam dit seizoen nog maar vier keer in actie. Ook na zijn eerste basisplaats is de spits blijkbaar nog steeds niet honderd procent fit. Karsdorp kwakkelde ook al met zijn fitheid. De rechtsback miste daarom het competitieduel met AZ.

Lutsharel Geertruida is de logische vervanger voor Karsdorp en Tyrell Malacia die van Haps. Voor de spitspositie moet Jaap Stam weer een creatieve oplossing zoeken. Hij gebruikte Luciano Narsing en Steven Berghuis al in de punt van de aanval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen