Tadic kritisch op Ajax bij RKC-uit: "Zij hadden de controle"

22 oktober 2019, 14:55

Dusan Tadic vindt dat Ajax het zichzelf mag verwijten dat het afgelopen weekend in de Eredivisie onvoldoende voor de dag kwam tegen RKC Waalwijk en ontsnapte met een 1-2 zege. De aanvoerder van de Amsterdammers denkt dat de aanstaande duels met Chelsea en Feyenoord wellicht al meespeelden bij Ajax en dat is volgens hem een kwalijke zaak. "Dat mag niet. Het worden deze week natuurlijk andere duels, maar we moeten wel zorgen dat we controle hebben."

Dat vertelt Tadic tegenover Voetbal International. En controle had Ajax veel te weinig volgens de captain. "In het duel met RKC hadden zíj grote delen de controle. Dat mag niet", vindt Tadic. "Wij zijn Ajax en we moeten het beter doen. Als we niet de juiste houding hebben, winnen we van niemand. RKC verdiende op z'n minst een gelijkspel."

Volgens Tadic is vooral zaak om dat uit te blijven spreken naar elkaar als speler. "We moeten kritisch zijn op elkaar en iedereen moet naar zichzelf kijken als het niet lukt", vindt hij. "Ons spel is dat we goed hoog druk zetten, maar als één speler niet in de juiste positie staat, komen we in de problemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen