Voormalig Ajacied Escudé aan de slag bij oude club Sevilla

22 oktober 2019, 14:10

Voormalig Ajax-verdediger Juliën Escudé (op archiefbeeld) is aan de sportieve directie van Sevilla toegevoegd. De Fransman krijgt bij club van Luuk de Jong de verantwoordelijkheid over de verhuurde spelers van de club. Hij gaat zodoende samenwerken met technisch directeur Monchi, die de nodige spelers tijdelijk elders stalde deze zomer.

Escudé krijgt zodoende onder andere de verantwoordelijkheid over FC Twente's Giorgi Aburjania, die door Sevilla wordt gehuurd aan de Tukkers. Ook Aleix Vidal, Simon Kjaer en Sergio Rico worden momenteel op huurbasis elders gestald. In het verleden speelde Escudé voor Sevilla en is daarmee de volgende oud-speler die terugkeert bij club van De Jong.

Technisch directeur Monchi was ook als speler actief bij de Andalusiërs, terwijl Fernando Navarro recenelijk werd aangesteld als teammanager: ook hij heeft een verleden bij de nummer zes van de Primera Division. Hoofdcoach Julen Lopetegui past overigens niet in dit rijtje: hij was als speler namelijk nooit actief voor Sevilla.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen