PEC Zwolle voorlopig zonder back Van Wermeskerken

22 oktober 2019, 12:32   Bijgewerkt: 22 oktober 2019, 15:31

Sai van Wermeskerken is voorlopig niet inzetbaar voor PEC Zwolle. De rechtsback liep een kwetsuur op aan zijn PEC Zwolle voorlopig zonder back Sai van Wermeskerken, die tegen ADO Den Haag na een kwartiertje uitviel met een achillespeesblessure. Hij ligt in elk geval 'een tijdje' uit de roulatie bij de Eredivisieclub.

Dat schrijft De Stentor. Van Wermeskerken, die dit seizoen ook al als linksback fungeerde door de vele blessures bij PEC Zwolle achterin, probeerde het zondagmiddag nog wel, maar had te veel last om door te spelen. Destan Bajselmani verving de marathonman die vorig seizoen bij SC Cambuur geen minuut miste in de Eerste Divisie: hoelang hij exact ontbreekt bij de Zwollenaren, is niet bekend.

Tegenover het uitvallen van Van Wermeskerken – opnieuw een verdediger – staat de naderende terugkeer van Bram van Polen en Thomas Lam. Het verdedigende duo heeft de groepstraining hervat bij John Stegeman: Lam wordt tegen HSV Hoek v[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/357867/lam-maakt-rentree-bij-jong-pec-bijna-klaar-om-te-knallen/,_blank,oor het eerst weer in het eerste team verwacht].

Lees ook: PEC begroet Van Duinen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen