Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NAC-captain Verschueren heeft twijfels over rood dat hij kreeg

NAC-captain Verschueren heeft twijfels over rood dat hij kreeg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 oktober 2019 – NAC Breda-middenvelder Arno Verschueren werd maandagavond in de topper tegen De Graafschap met een rode kaart van het veld gestuurd. De aanvoerder zelf twijfelt echter of dat ook de juiste straf was van scheidsrechter Joey Kooij. "Ik wilde de bal eruit halen, maar was net iets te laat. Of het echt rood is, weet ik niet."

Dat zei hij tegenover BN/De Stem over zijn rode kaart. "Het was niet op de enkel en ik denk niet dat Javier Vet echt pijn heeft gehad of er iets aan over heeft gehouden", zei hij. "Ik denk dat het één wedstrijd schorsing wordt. De rode kaart zorgt voor een vervelend gevoel, helemaal als je ziet hoe we in de tweede helft met tien man hebben gestreden."

Lees ook: Snoei: "Het leek zelfs een beetje alsof wij met tien man speelden"

Met een 0-2 achterstand en met een man minder op het veld moest NAC Breda in de tweede helft vol aan de bak, maar vanaf de zijkant zag Verschueren hoe dat gebeurde en het tij nog keerde in de wedstrijd. "In de tweede helft is het bijsturen, dan gaat het beter, voelen we het en geloven we erin. Op de tribune zat ik op het puntje van mijn stoel. De gelijkmaker zou verdiend zijn geweest. Complimenten aan het team hoe ze hebben gestreden, schitterend."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd