Zidane voelt druk bij Real Madrid: "Doet mij zeker wel iets"

Zidane voelt druk bij Real Madrid: "Doet mij zeker wel iets"

22 oktober 2019 – Zinedine Zidane ligt momenteel serieus onder druk bij Real Madrid na de tegenvallende seizoensstart en dat doet de Franse coach pijn. In aanloop naar het treffen met Galatasaray in de Champions League ging hij in op de geruchten dat hij zou moeten winnen om niet ontslagen te worden. "Het doet mij zeker wel iets. Het enige dat ik kan doen in deze situatie is alles geven en positief blijven."Dat zei hij tijdens de persconferentie, geciteerd door AS. "We weten dat we slecht zijn begonnen in de Champions League", erkende Zidane, die driemaal (!) de Champions League achtereen won met De Koninklijke in zijn vorige periode als coach. "Dinsdag zullen we ons tegen Galatasaray moeten bewijzen en dat is wat we zullen doen."

Hoewel Zidane zich stoort aan de druk die er momenteel rondom zijn positie ligt, is hij het wel gewend. "Elke wedstrijd bij Real Madrid is een finale. Dat was achttien jaar geleden al zo toen ik als speler binnen kwam, bij Real Madrid sta je altijd onder druk." Dat hij een goede staat van dienst heeft in de Spaanse hoofdstad, doet daar weinig aan af.

"Voetbal vergeet wat je hebt gedaan in het verleden, dat is het leven. En voor mij geldt nu hetzelfde, alleen het heden telt. Het verleden is het verleden", zei de coach.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 23 september 2020

  2. dinsdag 22 september 2020