Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Schwaab en Gutí de meest logische vervangers PSV-duo'

'Schwaab en Gutí de meest logische vervangers PSV-duo'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

22 oktober 2019 – PSV moet het de komende twee Eredivisie-duels stellen zonder Jorrit Hendrix en Nick Viergever: het duo kreeg tegen FC Utrecht een rode kaart voorgehouden en moet de komende twee duels brommen. De kans is aannemelijk dat ze in het elftal worden vervangen door Daniel Schwaab en Erick Gutiérrez.

Tot die conclusie komen De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Het enige nadeel van Schwaab is dat hij weinig wedstrijdritme heeft, maar dat zou hij tegen LASK Linz nog een beetje op kunnen doen. Bovendien vormde hij met collega Timo Baumgartl bij VfB Stuttgart eerder ook een duo centraal achterin. Olivier Boscagli is een ander alternatief, zodat je met een linksbenige centrale verdediger - wat Viergever ook is - kan spelen tegen AZ en Sparta Rotterdam, maar hij maakt een dusdanig zwakke indruk dat hij als linksback is verslagen door Michal Sadílek.

Lees ook: PSV accepteert schikkingsvoorstel Viergever en Hendrix

Op het middenveld zijn Ryan Thomas en Ibrahim Afellay vermoedelijk nog niet fit genoeg voor een hele wedstrijd, waardoor Gutiérrez – hij speelde Hendrix dit seizoen al een keer uit de basis – vermoedelijk een kans krijgt. Wel kan met name Thomas wellicht serieuze speelminuten gaan maken als invaller, nadat hij ruim een jaar met ernstig blessureleed kampte. De geschorste spelers zijn weer inzetbaar als de Eindhovenaren het op zondag 10 november in Tilburg opnemen tegen Willem II. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd