Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Snoei: "Het leek zelfs een beetje alsof wij met tien man speelden"

Snoei: "Het leek zelfs een beetje alsof wij met tien man speelden"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 oktober 2019 – Mike Snoei is opgelucht dat De Graafschap de volle buit heeft overgehouden aan de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De Superboeren hadden in de eerste helft een 0-2 voorsprong opgebouwd en stonden door een rode kaart van NAC-verdediger Arno Verschueren zelfs met een man meer op het veld, maar na rust maakte De Graafschap het zich heel moeilijk.

Het tiental van NAC kwam in de tweede helft terug tot 1-2 en kreeg zelfs kansen op de gelijkmaker. "Je weet dat dit soort dingen hier kunnen gebeuren", probeert Snoei voor de camera van FOX Sports niet te zwaar te tillen aan de spannende tweede helft. "NAC heeft vier of vijf wedstrijden in blessuretijd beslist. Het is een ploeg met heel veel kwaliteit. Ik vond dat wij het moeizaam uitspeelden. We hebben ook kansen gehad in de tweede helft, maar we hielden de tegenstander in leven. Voor hetzelfde geld hadden we hier gestaan met een 2-2 eindstand."

In de tweede helft deed De Graafschap het minder dan voor rust. Wat had de ploeg van Snoei anders moeten doen? "Wat we de eerste helft deden: vooruit verdedigen, druk zetten op de centrale verdedigers en niet naar achteren lopen. Dat kroop er een klein beetje in. Het leek zelfs een beetje alsof wij met tien man liepen te voetballen. Daar moet morgen wel even over gesproken worden. Heel even maar", aldus de blije coach.

Door de overwinning stijgt De Graafschap naar de tweede plaats in de Eerste Divisie. De achterstand op koploper SC Cambuur bedraagt twee punten. "We haken niet alleen, we slaan hier een geweldige slag. Dit is bij NAC hè, jongens? Bij twintigduizend mensen die waanzinnig luidruchtig zijn en alles voor hun ploeg over hebben." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd