Teleurstellend Arsenal onderuit bij Sheffield United

Teleurstellend Arsenal onderuit bij Sheffield United

21 oktober 2019 – Arsenal heeft maandagavond de uitwedstrijd bij het gepromoveerde Sheffield United teleurstellend verloren. De Londense club ging op Bramall Lane met 1-0 onderuit. Door de nederlaag blijft Arsenal steken op de vijfde plaats in de Premier League.Voor de interlandperiode was Arsenal acht wedstrijden op rij - in alle competities - ongeslagen. Aan die reeks kwam maandagavond een einde. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd na een halfuur gemaakt. Een hoekschop kwam terecht op het hoofd van Jack O'Connell, die met zijn kopbal teamgenoot Lys Mousset vond. De aanvaller tikte van dichtbij de 1-0 binnen.

Arsenal creëerde met name voor rust een aantal aardige kansen. De grootste was voor Nicolas Pépé. De van Lille overgekomen topaankoop hielp een enorme mogelijkheid echter om zeep. Ook de inbreng van Alexandre Lacazette - hij maakte na een blessure zijn eerste speelminuten sinds 1 september - hielp Arsenal niet.

De Londense club zou bij een overwinning zijn gestegen naar de derde plaats in de Premier League, maar blijft nu met vijftien punten uit negen wedstrijden steken op plek vijf. Sheffield United is met drie punten minder de verrassend nummer negen van de Engelse competitie.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 3 december 2020

  2. woensdag 2 december 2020