Ajax opent ook kantoor in Guangzhou: "De markt is booming"

Ajax opent ook kantoor in Guangzhou: "De markt is booming"

21 oktober 2019 – Ajax heeft in navolging van New York City ook een kantoor geopend in de Chinese stad Guangzhou. Op het complex van partnerclub Guangzhou R&F FC gaat het Chinese activiteiten in de regio Azië-Pacific leiden vanuit een eigen kantoor.Dat maakt Ajax bekend op de clubsite. Eerder al ging het een samenwerking aan met de voetbalclub Guangzhou R&F, die club die eerder het stadion van het jeugdcomplex al vernoemde naar Edwin van der Sar. "Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons," legt Ajax-directeur Edwin van der Sar uit.

Lees ook: Ajax breidt samenwerking met Guangzhou R&F verder uit

"Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren", aldus Van der Sar. "Bovendien is de markt in alle opzichten boomingen vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax' ontwikkeling in deze regio."

Naast de Chinese club heeft Ajax ook al langer overeenkomsten met Sagan Tosu (Japan) en Sydney FC (Australië). Niet voor niets toerde het eerste team de laatse jaren door Indonesië (2014) en China (2016) om zo te werken aan de commerciële kant van de club.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019