Luuk de Jong: "Hopelijk heb ik nu een muur doorbroken"

Luuk de Jong: "Hopelijk heb ik nu een muur doorbroken"

21 oktober 2019 – Voor Luuk de Jong kwam een droomscenario uit. Zijn reserverol tegen Levante was weliswaar even slikken, maar als invaller maakte de spits de winnende en betekende dat ook direct zijn eerste doelpunt voor Sevilla. "Hopelijk heb ik nu een muur doorbroken", zegt de voormalig PSV'er."Ik heb lang vertrouwen gekregen en dat vertrouwen is er ook nog steeds. Maar je moet wel iets terugbetalen. Gelukkig heb ik dat zo kunnen doen", zegt De Jong tegen PSV TV. "Zo'n scenario zit in je hoofd. Natuurlijk wil je liever beginnen, maar het is toch lekker als je erin komt en die goal maakt."

Sevilla-trainer Lopetegui: "We zijn verheugd dat Luuk scoort"

Net als twee weken geleden met Oranje tegen Noord-Ierland kwam De Jong erin als soort breekijzer. "Ik moet zeggen dat wij sterker waren. Levante had weinig te vertellen. Maar wij konden de kansen niet echt vinden. Toen ik erin kwamen waren er meer gevaarlijke kansen. Voor mijzelf en ook voor Chicharito."

Ook de teamgenoten waren erg blij voor De Jong. "De sfeer is goed in het team, mijn teamgenoten steunen mij elke dag. Het is niet zo dat ze mij links laten liggen omdat ik niet goed presteer of zoiets. Ze zien dat ik keihard werk en ook goede wedstrijden speel. Zij zien ook dat het soms niet meezit. Ze waren dan ook extra blij dat ik scoorde."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019