Strootman op sociale media in de clinch met Marseille-supporter

Strootman op sociale media in de clinch met Marseille-supporter

21 oktober 2019 – Kevin Strootman was zondagavond goed voor een goal en een assist bij de 2-0 overwinning van Olympique Marseille op Strasbourg, maar de middenvelder was niet alleen om die reden onderwerp van gesprek. De Nederlander kreeg het namelijk aan de stok met een supporter van Marseille op social media.Strootman scoorde in de blessuretijd van de wedstrijd een penalty en bezorgde zijn ploeg zo de drie punten, maar daar was niet iedere supporter van Marseille blij mee. Via Instagram kreeg Strootman beledigende en misselijkmakende opmerkingen binnen, omdat hij en niet spits Dario Benedetto de penalty voor zijn rekening nam. De Nederlander liet dit niet op zich zitten en reageerde cynisch met de woorden: 'hartelijk dank voor uw wensen'.

De 29-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2018 voor zo'n 25 miljoen euro over van AS Roma, maar wist nog geen uitwisbare indruk te maken in Frankrijk zo weet hij zelf ook. "Je wilt je werk altijd zo goed mogelijk doen, maar ik kan het niet beter doen. We moeten gewoon hard werken en erover praten is nutteloos", citeert RMC Sport. Afgelopen zomer werd er gesproken over een vertrek van de Nederlander omdat zijn salaris te zwaar op het budget zou drukken, maar er waren geen clubs geïnteresseerd. "Het is geen goed gevoel als iemand je zegt dat het beter is om te vertrekken, maar ik weet hoe het werkt. Soms zegt een speler dat hij wil vertrekken en soms wil een president dat de speler vertrekt."

Dit seizoen kwam Strootman in negen van de tien duels in actie voor Marseille. De 45-voudig international heeft nog een contract tot medio 2023.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019