Spoorboekje: Bosz gaat voor laatste kans, Real tegen Galatasaray

Spoorboekje: Bosz gaat voor laatste kans, Real tegen Galatasaray

22 oktober 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 oktober.
Nieuws

Persconferentie Ajax
Ajax werkt toe naar de wedstrijd in de Champions League en maakt zich op voor het treffen met Chelsea. In aanloop naar het duel van woensdagavond worden zoals altijd een dag voor de wedstrijd de Europese persconferenties afgewerkt met spelers en trainers van beide partijen. 

Wedstrijden

Atlético Madrid - Bayer Leverkusen (18.55 uur)
Voor Peter Bosz en Bayer Leverkusen dreigt een roemloze aftocht in de Champions League. Of Die Werkself moet gaan stunten in de komende ontmoetingen tegen Atlético Madrid. De nederlagen in de eerdere wedstrijden tegen Lokomotiv Moskou (1-2) en Juventus (3-0) bieden in ieder geval weinig houvast. Ook de competitienederlaag van vrijdag tegen Eintracht Frankfurt (3-0) heeft het vertrouwen geen goed gedaan.

Galatasaray - Real Madrid (21.00 uur)
Real Madrid staat onder druk in de Champions League. De Koninklijke verloor van Paris Saint-Germain (3-0), speelde voor eigen publiek ternauwernood gelijk tegen Club Brugge (2-2) en moet vanavond aantreden in Istanbul tegen Galatasaray. Bij de Madrilenen is niemand gerust op een goede afloop. Zeker niet na de competitienederlaag van zaterdag tegen promovendus Real Mallorca (1-0).

Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado (21.00 uur)
Tottenham Hotspur snakt naar een overwinning. Want winnen deed Spurs nog maar zo weinig. Slechts drie keer in totaal. Ook zaterdag in eigen huis kon Tottenham niet afrekenen met hekkensluiter Watford. Daarnaast hebben de Londenaren in de Champions League wat goed te maken. Op de eerste dag van deze maand verloor Tottenham met het schaamrood op de kaken van Bayern München (2-7). Kan de geplaagde ploeg van Mauricio Pochettino het blazoen tegen Rode Ster Belgrado weer iets oppoetsen?

Voetbal op tv

18.55 uur: Atlético Madrid – Bayer Leverkusen, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel
21.00 uur: Manchester City – Atalanta Bergamo, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Champions League-duel
21.00 uur: Galatasaray – Real Madrid, Ziggo Sport Golf, live verslag van het Champions League-duel
21.00 uur: Tottenham Hotspur – Rode Ster, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Champions League-duel
21.00 uur: Juventus – Lokomotiv Moskou, Ziggo Sport Racing, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019