Ten Hag: "Als Bayern München komt, sluit ik niets uit"

21 oktober 2019, 11:00

Na het succesjaar in de Champions League stond Ajax-trainer Erik Ten Hag naar verluidt volop in de belangstelling van enkele grote Europese topclubs. De trainer verlengde echter zijn contract en bleef de Amsterdammers trouw. In een gesprek met het Duitse Kicker laat hij de deur voor Bayern München - zijn oude werkgever - echter op een kier.

"Ik ben nooit op jacht, maar als Bayern München komt sluit ik niets uit", zei de 49-jarige coach. Ten Hag was tussen 2013 en 2015 werkzaam bij de Duitse topclub. In de tijd dat Pep Guardiola bij Bayern München aan het roer stond, had Ten Hag het tweede elftal onder zijn hoede. "Het ging mij erom dat ik onderdeel zou worden van een club als Bayern München, met Pep Guardiola. Misschien nog wel belangrijker was Matthias Sammer (bestuurder van Bayern München) met zijn strategische aanpak en mentaliteit, die hij naar een club brengt."

Ten Hag verlengde afgelopen zomer zijn contract bij Ajax en ligt daardoor nog vast tot medio 2022. "Maar ik ben bijna vijftig en geen dromer, het komt - of het komt niet - ik ben helemaal blij met Ajax, hoewel ik weet dat ik hier geen tien jaar coach zal zijn. Er komt een dag dat we afscheid van elkaar nemen. Het was een voorrecht om in Amsterdam te werken", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen