Dortmund legt Sancho mega-boete op, Sheffield-spits bekeurd

21 oktober 2019, 08:55

Borussia Dortmund heeft Jadon Sancho (19) een flinke straf opgelegd: de aanvaller meldde zich te laat na de interlandperiode en werd daarop niet in de wedstrijdselectie opgenomen voor de topper tegen Borussia Mönchengladbach. Ook heeft hij een boete van liefst 100.000 euro gekregen, om de talentvolle buitenspeler in het gareel te houden.

Dat schrijft Bild althans. Volgens directeur Michael Zorc is het namelijk niet de eerste keer dat de Engelsman zich niet aan de afspraken van de club houdt. In het verleden had BVB bovendien grote disciplinaire problemen met Ousmane Dembélé (hij wilde naar FC Barcelona en ging zich misdragen) en Pierre-Emerick Aubameyang, die zich openlijk misdroeg en diverse gedragsregels aan zijn laars lapte. Met deze boete hoopt de club dat soort praktijken met Sancho te voorkomen.

Sheffield-spits McBurnie beboet

Ook in de Premier League is er een aanvaller beboet: Olivier McBurnie werd aangehouden voor het rijden onder invloed. De Schotse spits, die door een knieblessure de interlands met Rusland en San Marino moest missen, werd door de politie aangehouden en bekeurd, zo schrijft de BBC. Onduidelijk is wat de club, die maandagavond tegenover Arsenal staat, hem voor strafmaatregel op gaat leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen