'Feyenoord stelt Arnesen in de winter aan als technisch directeur'

'Feyenoord stelt Arnesen in de winter aan als technisch directeur'

21 oktober 2019 – Frank Arnesen wordt vermoedelijk de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Hij zal 'zo goed als zeker' de functie overnemen van interim-directeur Sjaak Troost in de winterstop van de Eredivisie. Hij wordt daarmee dan de opvolger van de deze zomer vertrokken Martin van Geel, maar voor hem werd vooralsnog geen opvolger gevonden.Dat schrijft De Telegraaf. Arnesen is pas sindskort beschikbaar, toen hij moest vertrekken bij Anderlecht, waar hij ook nog niet zo lang werkzaam was. Hij verliet PSV, waar hij in de Raad van Commissarissen zat, in december 2018 voor een avontuur bij Anderlecht, maar dat werd geen succes. Bij Feyenoord wordt hij gezien als een man met veel goede relaties, bijvoorbeeld bij Chelsea. Op die manier is het mogelijk dat er meer talenten richting Rotterdam-Zuid komen. Max Huiberts was ook een kandidaat, maar hij had geen interesse, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Lees ook: Anderlecht grijpt in: Arnesen gaat, Vercauteren komt erbij

Koevermans algemeen directeur
Verder is de kans volgens De Telegraaf groot dat Mark Koevermans vermoedelijk op korte termijn wordt benoemd tot de algemeen directeur. Dat doet hij momenteel al geruime tijd om interim-basis, maar omdat er geen vordering is in het proces voor een externe kandidaat, krijgt hij vermoedelijk definitief de voorkeur.

AZ-directeur Robert Eenhoorn was daarvoor de gedroomde kandidaat, maar hij wil die club niet verlaten vanwege de stadionperikelen. Met de aanstellen van Arnesen en Troost wil Feyenoord snel weer rust krijgen op de burelen van de club.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020

  2. donderdag 26 november 2020