Gisteren gemist: puntenverlies Liverpool, Luuk de Jong scoort

Gisteren gemist: puntenverlies Liverpool, Luuk de Jong scoort

21 oktober 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 20 oktober.Man United roept perfecte status Liverpool een halt toe
Liverpool won de eerste acht wedstrijden in de Premier League allemaal, maar heeft die perfecte status niet kunnen uitbreiden naar negen. Het team van Jürgen Klopp kwam op bezoek bij het in crisis verkerende Manchester United niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Daar is de koploper waarschijnlijk niet eens ontevreden mee, aangezien het lange tijd tegen een achterstand aan keek.

Anderlecht boekt zonder zieke Vlap tweede zege op rij
Zonder Michel Vlap heeft Anderlecht zondag de tweede overwinning op rij geboekt in de competitie. De club uit Brussel krabbelt langzaam maar zeker op en overtuigde zondag tegen Sint-Truiden: 4-1.

Stam ziet Feyenoord morsen: "We balen er zelf ook enorm van"
Jaap Stam is er dit seizoen nog niet in geslaagd om een winnend elftal te maken van Feyenoord. Ook zondag ging het wederom niet goed voor de Rotterdammers, aangezien het tegen Heracles Almelo bij 1-1 bleef. De coach weet dat beter zal moeten.

Debuut Pioli bij AC Milan valt door late wereldgoal in het water
Ook onder de nieuwe trainer Stefano Pioli (op archiefbeeld) gaat het niet goed met AC Milan. De club uit de modestad is er zondag niet in geslaagd om af te rekenen met Lecce. Door een late wereldgoal werd het 2-2.

Eindelijk is het raak voor De Jong, die direct matchwinner wordt
De ban is gebroken voor Luuk de Jong. De Nederlander (op archiefbeeld) heeft zondag zijn eerste doelpunt gemaakt voor Sevilla en dat was meteen een heel belangrijke. De spits, die vorige week nog scoorde voor het Nederlands elftal, maakte in de slotfase het enige doelpunt tegen Levante: 1-0.

  

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020