Aparte teksten Senesi: "We hebben goed gespeeld"

20 oktober 2019, 23:06   Bijgewerkt: 20 oktober 2019, 23:24

Marcos Senesi mocht zondag voor het eerst in de basis beginnen bij Feyenoord. Een doorslaand succes werd het niet, aangezien de ontmoeting met Heracles Almelo slechts een punt opleverde (1-1). Toch is de Argentijn opmerkelijk positief over zijn eerste duel als basisklant in Rotterdam.

Tegenover FOX Sports geeft de topaankoop aan dat hij niet ontevreden is. "Het voelde goed. Ik ben blij dat ik mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord mocht spelen. Helaas moeten we genoegen nemen met een uitslag waar we niets aan hebben. We hebben veel kansen gecreëerd, maar moeten het doen met een gelijkspel. Ik vind dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben. We zijn op de goede weg en gaan aan de details werken om te winnen", vindt Senesi.

Het duurde lang voordat de Argentijn door Jaap Stam voor het eerst in de basis werd gezet, zo beseft de verdediger ook. "Volgens mij was dit het juiste moment. De trainer beslist zoiets", zegt de verdediger. "Hij had al gezegd dat het langzaam zou gaan, prima. Ik moest nog wennen aan het team en aan de manier van spelen. Vandaag voelde het goed. Als voetballer wil je spelen, dat is zo. Ik heb hard gewerkt om deze kans te krijgen en vandaag was het zover. Ik heb mijn kans gegrepen en daar ben ik blij om."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen