Anderlecht boekt zonder zieke Vlap tweede zege op rij

Anderlecht boekt zonder zieke Vlap tweede zege op rij

20 oktober 2019 – Zonder Michel Vlap heeft Anderlecht zondag de tweede overwinning op rij geboekt in de competitie. De club uit Brussel krabbelt langzaam maar zeker op en overtuigde zondag tegen Sint-Truiden: 4-1.Anderlecht won voor de interlandperiode van Charleroi en die zege heeft de club blijkbaar goed gedaan. Zondag schoot het uit de startblokken tegen Sint-Truiden, want al na tien minuten stond er een 2-0 stand op het bord door goals van Nacer Chadli en Marco Kana. Een welkome opstoker voor Anderlecht, dat door de slechte seizoensstart nog altijd laag in het klassement staat.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor het team, totdat de bezoekers een kwartier na de pauze terug in de wedstrijd kwamen. Yohan Bali maakte de aansluitingstreffer, die niet lang op het scorebord bleef staan. Kemar Roofe en wederom Chadli tilden de score naar 4-1. Daardoor klimt Anderlecht naar de elfde positie in de Pro League.

Vlap was zondag door ziekte niet van de partij bij Anderlecht. Philippe Sandler en Stefano Denswil zaten ook niet in de selectie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 21 november 2019

  2. woensdag 20 november 2019

  3. dinsdag 19 november 2019