Fraser boos op aanvaller Rayhi: "Ik ben behoorlijk pissig"

20 oktober 2019, 18:10

Het ging zondag na FC Groningen tegen Sparta Rotterdam (2-0) niet alleen over Tim Coremans, die rood kreeg na een domme kopstoot. Ook Mohamed Rayhi was onderwerp van gesprek. De aanvaller wilde de penalty nemen, tot woede van Henk Fraser.

Rayhi wilde de penalty die Sparta in de tweede helft kreeg nemen, terwijl dat een klus moet zijn voor Bryan Smeets. De middenvelder nam daarna alsnog de strafschop en miste. Dat Rayhi zich bemoeide met de penalty, vindt Fraser onbegrijpelijk. "De lijst hangt heel duidelijk in de kleedkamer, dus wat dat betreft ben ik behoorlijk pissig. Al haalt hij hem maar voor één of twee procent uit z'n concentratie. Dit gaat hij te horen krijgen van mij", sprak de coach bij FOX Sports.

Omdat Rayhi de penalt wilde nemen, moest Fraser de aanvaller corrigeren. "Het mag niet eens voorkomen. Nu sta ik als een idioot langs de kant te schreeuwen", aldus de coach. Het is hem een raadsel waarom zijn pupil de bal pakte bij de strafschop. "Of je hebt niet goed opgelet, of je ego is iets te groot. Als je niet lekker in de wedstrijd zit kun je het in overleg doen, maar je kunt niet zomaar de bal pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen