Belangrijke Saymak opgelucht: "Het maakt niet uit wie er scoort"

20 oktober 2019, 15:49

Voor het eerst sinds zijn terugkeer naar Overijssel was Mustafa Saymak zondag belangrijk voor PEC Zwolle. De aanvallende middenvelder stond in de basis en was met twee assists van grote waarde in de kraker tegen ADO Den Haag (3-1). De spelmaker heeft genoten.

PEC kwam al snel met 0-1 achter en schrok daar behoorlijk van, weet Saymak. "We begonnen heel slecht aan de wedstrijd. De eerste 20, 25 minuten waren slecht van onze kant. Maar ik denk dat we daarna wel de grip op de wedstrijd hadden en dat we uiteindelijk verdiend hebben gewonnen", zegt Saymak tegen RTV Oost. "Ik denk dat we na een half uur de schroom van ons afgooien. Dan hebben zoiets van, we moeten gewoon doen waar we goed in zijn. Ik wil niet zeggen dat we daarna echt uitstekend hebben gespeeld, maar het was wel beter dan de eerste 30 minuten."

Dat Saymak met twee assists van waarde was, vindt hij zelf niet heel belangrijk. "Ik ben blij dat ik het team heb geholpen, maar het belangrijkste is dat we de drie punten pakken. Maakt niet uit wie er scoort. Pelle Clement scoort vandaag zijn eerste goal voor Zwolle. Dat is natuurlijk mooi voor hem, maar ik denk dat hij blijer is met de drie punten dan zijn doelpunt."

Door de winst op ADO is PEC naar de dertiende plaats geklommen. Het heeft nu tien punten uit evenveel wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen