Groenendijk teleurgesteld in resultaat: "Onnodige nederlaag"

20 oktober 2019, 15:12

ADO Den Haag-trainer Alfons Groenendijk baalde flink van de nederlaag bij PEC Zwolle zondagmiddag. Niet zozeer omdat het het vijfde verlies op rij betekende, maar nog veel meer omdat hij het resultaat onnodig vond. De coach had het gevoel dat er meer inzat dan de uiteindelijke 3-1 nederlaag. "Over het resultaat ben ik teleurgesteld."

Dat zei hij tegenover FOX Sports na het verlies. Groenendijk had bovendien het gevoel dat er aan beide doelpunten een overtreding aan vooraf ging. "Bij hun tweede goal wordt mijn keeper gehinderd en in de rug gelopen", vond Groenendijk. "En hun derde doelpunt valt uit een vrije trap, waarbij de bal nog rolt als die genomen wordt." Beide treffers werden wel goedgekeurd door de arbiter en de VAR.

En dus was er opnieuw een nederlaag voor ADO Den Haag, dat nog wel goed begon aan het duel. "Maar na onze goal maken we niet onze tweede en dan worden we slordig. We lijden balverlies en we helpen Zwolle zo terug in de wedstrijd. En bij de gelijkmaker staan we niet goed", baalde Groenendijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen