Spoorboekje: Arsenal in actie en kraker in de Eerste Divisie

Spoorboekje: Arsenal in actie en kraker in de Eerste Divisie

21 oktober 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 21 oktober.
Specials

ErediVisie
Ook afgelopen weekend gebeurde er weer voldoende in de Eredivisie. De opvallendste zaken passeren vandaag de revue in onze vaste rubriek 'ErediVisie'.

Wedstrijden

NAC Breda - De Graafschap (20.00 uur)
Een absolute topper in de Eerste Divisie: NAC Breda kan weer over sc Cambuur aan kop gaan in de Eerste Divisie, ten minste als het wint van De Graafschap. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan, met name omdat aanvoerder Ralf Seuntjens - mits hij fit genoeg is - uit is op revanche. Hij leek lang op weg naar NAC uit zijn woonplaats Breda, maar een transfer ketste op het laatste moment af. 

Sheffield United - Arsenal (21.00 uur)
The Gunners maken een aardig seizoen door en kunnen na negen duels weer op één punt komen van Manchester City als nummer drie. Dan moet er wel worden gewonnen van Sheffield United, de nummer vijftien van Engeland. Om bovenin mee te blijven doen een must-win voor Unai Emery, die met zijn elftal dat na de moeizame 0-1 winst van Liverpool bij Sheffield twee speelrondes geleden een gewaarschuwd mens is. 

Voetbal op tv

20.30 uur: Arminia Bielefeld – Hamburger SV, FOX Sports 4, live verslag van het 2.Bundesliga-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow
21.00 uur: Sheffield United – Arsenal, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 18 november 2019

  2. zondag 17 november 2019