Zlatan flirt na zien Maradona-docu met terugkeer naar Serie A

Zlatan flirt na zien Maradona-docu met terugkeer naar Serie A

19 oktober 2019 – Zlatan Ibrahimovic beschikt bij Los Angeles Galaxy over een contract dat over enkele maanden afloopt. Het heeft er alle schijn van dat de Zweedse superster in 2020 niet meer in de Amerikaanse Major Soccer League speelt. Waar de 38-jarige spits zijn loopbaan vervolgt, is nog onbekend. Een terugkeer naar de Serie A behoort tot de mogelijkheden, geeft Ibrahimovic toe.De levende voetballegende speelde in Italië voor Juventus, Inter en AC Milan. "Onlangs zag ik de documentaire over Diego Maradona. Niemand was zoals hij. De liefde voor hem vanuit de stad, gaf me het gevoel dat ik dat ook wil meemaken bij Napoli. Het zou fantastisch zijn om na te doen wat Diego daar heeft gedaan", aldus Ibrahimovic in een interview met La Gazzetta Dello Sport.

"Dat wil niet zeggen dat ik daar naartoe ga. Mijn definitieve beslissing hangt van veel aspecten af. De achterban maakt mij in elk geval enthousiast. Met mij in het team, zou het San Paolo iedere week vol zitten. Plus trainer Carlo Ancelotti zit daar, één van de grootste trainers", zegt Ibrahimovic, die een terugkeer bij Inter ook niet uitsluit.

Bologna mag eveneens (een klein beetje) hopen op Ibrahimovic. De hoofdtrainer van die club, Sinisa Mihajlovic, is een vriend van de Zweed. In juli werd bekend dat de Serviër met acute leukemie kampt. "Als ik voor Bologna zou kiezen, zou dat alleen voor hem zijn. We hebben onlangs met elkaar gepraat. Hij zei: Zlatan, de anderen zullen het loopwerk voor je doen. Het enige wat je hoeft te doen is voorin blijven en scoren. Ik heb hem bedankt, maar het is onwaarschijnlijk dat ik naar Bologna ga."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 22 november 2019

  2. donderdag 21 november 2019