Van den Brom geeft doelman Paes standje na interview

19 oktober 2019, 09:40   Bijgewerkt: 19 oktober 2019, 10:14

FC Utrecht-trainer John van den Brom heeft Maarten Paes aangesproken op zijn reactie na de verloren wedstrijd tegen Vitesse (2-1). De 21-jarige doelman blunderde opzichtig bij het tweede doelpunt van de Arnhemmers. Na de wedstrijd toonde Paes zich schuldbewust, maar zei hij ook trots te zijn op de manier waarop hij met zijn fout was omgegaan.

Van den Brom besprak tijdens de interlandperiode het moment in de GelreDome met Paes. "Dan gaat het niet over de fout, maar over hoe hij ermee omgegaan is. Ook het interview dat hij na de wedstrijd heeft gegeven, neem je dan even mee. In de wedstrijd heeft hij het prima opgepakt. Maar goed, het is wel een fout die je maakt. En het is altijd de vraag hoe je dan achteraf moet reageren voor de camera. Dat hebben we met hem besproken", aldus Van den Brom tegenover De Telegraaf.

De reactie van Paes beviel de trainer niet helemaal. "Ik had dat wel iets anders gedaan dan hij het heeft gedaan. Ik vind dat je niet kan zeggen dat je trots op jezelf bent dat je de wedstrijd goed hebt uitgespeeld, als je zo'n fout maakt. Dat zeg je als je bij een vierdeklasser speelt en wij spelen wel om iets meer dan dat", besluit Van den Brom.

Lees ookDoelman Paes de schlemiel na ketser: "Dit is een klassieker"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen