FC Groningen
0 – 0
Willem II
Feyenoord
0 – 0
FC Utrecht

Bosz na 3-0 nederlaag: "Eerste twintig minuten waren erg slecht"

Bosz na 3-0 nederlaag: "Eerste twintig minuten waren erg slecht"

18 oktober 2019 – Peter Bosz ging vrijdagavond met 3-0 kansloos onderuit tegen Eintracht Frankfurt. De Nederlandse oefenmeester was met name over de eerste twintig minuten niet te spreken en greep al na een half uur spelen in door Mitchell Weiser te wisselen. "We hebben een resultaat absoluut niet verdiend vandaag", zei hij na afloop.Leverkusen keek al na zeventien minuten spelen tegen een 2-0 achterstand en Bosz voelde dat hij in moest grijpen. "De eerste twintig minuten waren heel slecht, we speelden zonder agressiviteit naar de bal", zei hij na afloop op de persconferentie. "Om van een 2-0 achterstand terug te keren is heel moeilijk. Ik moest Weiser wisselen, ik heb hem nog niet gesproken. Ik kan slechts drie keer wisselen, anders had ik nog meer spelers gewisseld."

Bosz had bij een overwinning in ieder geval voor even koploper in de Bundesliga kunnen zijn, maar blijft nu in de middenmoot bivakkeren. "We wisten dat Frankfurt agressief zou beginnen. Vandaag waren we gewoon niet goed genoeg vanaf het begin. In de tweede helft speelden we beter, maar het was moeilijk om terug te komen in de wedstrijd. Ik zal de nodige conclusies trekken uit de wedstrijd van vandaag", besloot hij. 

Aankomende dinsdag speelt Leverkusen weer voor de Champions League: het speelt dan de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid. De ploeg van Bosz staat in Groep D onderaan en wacht na twee wedstrijden spelen nog op het eerste punt. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 29 november 2020

  2. zaterdag 28 november 2020