Benfica simpel verder in beker door dubbelslag Pizzi en Vinícius

18 oktober 2019, 23:31   Bijgewerkt: 19 oktober 2019, 08:18

Benfica heeft zich vrijdagavond zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde van de Taca de Liga. Een doelpunt in blessuretijd van de eerste helft hielp de nummer twee van Portugal over het dode punt heen tegen Cova Piedade, de nummer zestien van het tweede niveau. Pizzi brak de ban en maakte na de pauze ook de 2-0, gevolgd door twee goals van Carlos Vinícius (0-4).

Daarmee had Benfica een veel makkelijkere avond dan Sporting Portugal, dat zichzelf donderdag blameerde en werd uitgeschakeld door een ploeg op het derde niveau. Misschien wel daarom had Benfica-coach Bruno Lage wel wat andere namen op de been gebracht dan normaliter, maar zeker geen B-team tegen de tweedeklasser.

Dus ook Pizzi stond in de basis bij Benfica en hij verkeert dit seizoen in bloedvorm met acht goals in tien officiële duels. Ook in het belangrijkste bekertoernooi brak hij – nadat hij ook al een forse kans miste – de ban in blessuretijd van de eerste helft: na een hele knappe individuele actie en combinatie rondde hij uiteindelijk af. Na zijn tweede goal direct na de pauze was het duel beslist en kwam Vinícius nog tweemaal op papier, waardoor Benfica zich wél simpel plaatst voor de volgende ronde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen