Koploper Club Brugge wint met Vormer voor vijfde maal oprij

18 oktober 2019, 22:35   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 22:53

Ruud Vormer heeft vrijdagavond met Club Brugge met 0-1 gewonnen van Royal Excel Mouskroen. Vormer leek in de extra tijd van de wedstrijd zelf de beslissende 0-2 te maken, maar zijn goal werd afgekeurd wegens hands. Door de overwinning blijft Brugge koploper in de Jupiler Pro League en heeft het nog altijd geen wedstrijd verloren dit seizoen.

Club Brugge is het seizoen meer dan goed begonnen. Het gaat aan kop in België en heeft nog geen wedstrijd verloren. Waar Brugge vorig jaar nog verloor van Royal Excel Mouscron boekte het vrijdagavond een prima overwinning. In de eerste helft maakte clubtopscorer Hans Vanaken de openingstreffer met een heerlijke volley en dat zou uiteindelijk ook de enige treffer zijn. Vlak voor tijd leek het 0-2 te worden, maar deze treffer ging uiteindelijk niet door omdat er hands werd geconstateerd van Vormer. Eerder in de wedstrijd werd een goal van Brugge ook al afgekeurd. 

Door de overwinning staat Brugge zes punten voor op Standard Luik en gaat het fier aan kop na tien wedstrijden. Aankomende dinsdag ontvangt de ploeg het sterrenensemble van Paris Saint-Germain in de groepsfase van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen