Messi weigerde contract voor het leven bij Barcelona

18 oktober 2019, 21:53

Lionel Messi heeft een contract voor het leven geweigerd bij FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht wilde hem graag, in navolging van Xavi, Andrés Iniesta en Carles Puyol, tot het einde van zijn loopbaan (en daarna) binden, maar dat wilde de Argentijn zelf niet. "Ik wil me elke keer blijven bewijzen en mijn doelstellingen halen", verklaarde hij.

Tegenover Radio Metro ging hij in op een dergelijke constructie, waarmee hij niets te maken wil hebben naar eigen zeggen. "Het is goed denkbaar dat ik hier nog tot het einde van mijn loopbaan blijf", aldus Messi. "Maar dat contract hoef ik niet nu al te tekenen. Ik weet namelijk niet hoe ik me in de toekomst zal voelen." De aanvaller wil zich op het veld blijven bewijzen dat hij het contract waard is.

Messi's huidige verbintenis, die tot en met 2021 loopt, gaat hij vermoedelijk wél verlengen. De gesprekken tussen met management van Messi en FC Barcelona zijn geopend, over een nieuwe verbintenis, die naar verluidt met enkele jaren zal worden verlengd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen