Matip zet handtekening onder nieuw contract bij Liverpool

18 oktober 2019, 18:26   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 18:32

Joel Matip heeft een nieuw, langdurig contract getekend bij Liverpool. De verdediger uit Kameroen heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2024 verbindt aan de Engelse topclub. De 28-jarige compagnon van Virgil van Dijk is blij met de verlenging en kijkt uit naar de toekomst bij The Reds.  

De verdediger, die samen met Van Dijk het hart van de defensie vormt bij Liverpool, kwam in 2016 over van het Duitse Schalke 04 en had nog een contract tot de zomer van 2020. Matip is erg blij en trots op zijn verlenging van het contract. "Het is een geweldig gevoel om nog langer deel uit te maken van deze club. Van buiten weet je dat Liverpool een hele grote club is, maar als je er echt speelt, besef je pas echt hoe groot deze club is. Ik denk dat elke speler voor deze club zou willen spelen", sprak de Kameroener trots op de website van Liverpool.

Matip miste de laatste twee wedstrijden van Liverpool vanwege een blessure, maar is op tijd weer fit om zijn rentree te kunnen maken in de wedstrijd tegen Manchester United van aankomende zondag. In totaal speelde hij al meer dan honderd duels voor Liverpool, dat hem gratis oppikte bij Schalke 04 en wiens komst tot dusver dus een schot in de roos blijkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen