Voormalig Ajax-goalie Leeuwenburgh langer bij Cape Town City

Voormalig Ajax-goalie Leeuwenburgh langer bij Cape Town City

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 oktober 2019 – Peter Leeuwenburgh heeft zijn verblijf bij Cape Town City met een twee jaar verlengd. De keeper bij de Zuid-Afrikaanse club, die op de tiende plaats staat op het hoogste niveau, was sinds deze zomer actief bij de club en maakt een dusdanig goede indruk dat zijn tot 2021 lopende verbintenis met twee jaar is verlengd.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Leeuwenburgh speelde in het verleden voor Ajax en FC Dordrecht, aan wie het werd verhuurd. In de zomer van 2018 stapte hij transfervrij over naar de Zuid-Afrikaanse club, dat geen samenwerkingsverband heeft met Ajax. Dat is Ajax Cape Town en komt momenteel uit op het tweede niveau van Zuid-Afrika.

Oud-Ajacied Benni McCarthy is overigens momenteel hoofdcoach van de club, die na acht duels op de tiende plaats (van de zestien) staat. De 25-jarige doelman kreeg dit seizoen tot dusver veertien tegendoelpunten.

Reacties

gerelateerd