Spitspositie en plek onder de lat bij ADO nog in het ongewisse

Spitspositie en plek onder de lat bij ADO nog in het ongewisse

18 oktober 2019 – ADO Den Haag moet nog een aantal knopen doorhakken voor het duel met PEC Zwolle. Bij de ploeg van Alfons Groenendijk is het nog niet duidelijk wie er in het doel staat en ook de spitspositie (Tomas Necid of Michiel Kramer) staat nog ter discussie tijdens de hervatting na de interlandperiode. Dat vertelde assistent-trainer Dirk Heesen, die de taken overnam van Alfons Groenendijk, die vanwege familieomstandigheden afwezig was, tegenover Omroep West. Wie er in de spits begint, is nog onduidelijk. "Dat weten de jongens allebei nog niet. Dat moeten we nog bespreken. We hebben de hele week getest en gekeken", aldus Heesen, die wel erkende dat Necid een goede week achter de rug had. Hij scoorde driemaal in de oefenwedstrijd. "Necid doet dat altijd, hij traint ook altijd hard, dus daar is zeker geen commentaar op."

Ook is de plaats onder de lat een vraagteken bij ADO Den Haag. Robert Zwinkels heeft de training hervat, maar is nog niet helemaal pijnvrij. "We gaan kijken hoe we dat met Robert het beste kunnen invullen", aldus Heesen, die door liet schemeren dat Luuk Koopmans, diens vervanger, niet al zeker de nieuwe goalie is van ADO Den Haag, voor wie het duel met PEC erg belangrijk is, maar van een 'zespuntenduel' wilde de assistent-coach niks weten.

"Ik vind het geen zespuntenwedstrijd, maar in de voetballerij noemt men dat zo. Het belang van de wedstrijd en dat wij weg willen waar we staan, dat snapt iedereen", aldus Heesen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020