Sparta-coach Fraser over bankzitters: "Ze moeten geduld hebben"

18 oktober 2019, 16:15

Sparta Rotterdam-trainer Henk Fraser rouleert vrijwel niet en kiest bijna steevast voor dezelfde elf namen, maar beseft zich maar al te goed dat hij de zestien A-selectiespelers hard nodig gaat hebben dit seizoen. Dat bij sommige bankzitters het geduld enigszins opraakt, snapt hij echter ook. "Alleen met vijftien punten uit negen wedstrijden, moeten ze geduld opbrengen."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Dat is soms moeilijk, maar de groep doet het goed en traint zelfs uitstekend", aldus Fraser, die dan ook geen problemen verwacht bij zijn bankzitters. "Nee. Dit omdat ze goed met elkaar omgaan, maar vooral omdat ik er van overtuigd ben dat we ze allemaal keihard nodig zullen hebben."

Met de goede resultaten is het bovendien logisch dat Fraser vaak voor dezelfde namen kiest. "Dan neig je naar een team dat blijft staan", aldus de coach, die ook tegen FC Groningen een hardwerkend Sparta Rotterdam verwacht. "Wij moeten beseffen dat we van iedereen kunnen verliezen. We weten waar we vandaan komen. Maar we beseffen nu, na negen wedstrijden, ook dat we het echt iedereen lastig kunnen maken. Mits we de bereidheid en discipline kunnen vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen