Slutsky voor duel met VVV-Venlo: "Na interlands altijd lastig"

18 oktober 2019, 16:08   Bijgewerkt: 18 oktober 2019, 16:24

Leonid Slutsky verwacht zaterdagavond een moeilijke uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. De Russische trainer ziet kwaliteit bij de tegenstander uit Limburg en stelt dat het hervatten van de competitie na een interlandperiode altijd lastig is. 

"De laatste wedstrijd tegen Venlo wonnen wij. Dat was de laatste wedstrijd van het vorige seizoen. Maar dat is nu niet meer te vergelijken", zei Slutsky in gesprek met Vitesse TV.  "Zij hebben nu veel Duitse spelers. Veel gehuurde spelers van grote clubs, die hebben kwaliteit en zijn gemotiveerd om zichzelf te laten zien." Slutksy denkt dat er twee kanten aan het interlandvoetbal zitten en weet hoe moeilijk het is voor sommige spelers om hierna weer terug bij hun club te komen. "Aan de ene kant ben ik trots dat we zoveel internationals hebben, maar aan de andere kant keren zij nu wel terug in een andere lichamelijke conditie. Sommige zijn vermoeid. Voor een trainer is dat lastig."

Na de vorige interlandperiode ging Vitesse op bezoek bij PSV en kreeg het een flinke dreun. Het verloor met 5-0 en had niks in te brengen in Eindhoven. "Het is altijd lastig na een interlandperiode. Nu moeten we ook nog zonder Oussama Tannane spelen. Het is de eerste keer dit seizoen dat hij niet in de basis staat. Dat is een probleem. Hij is speelde een belangrijke rol in ons team en in onze formatie. We gaan proberen om onze sterke kante te benutten en de zwakke punten zoveel mogelijk te verbergen", besloot de 48-jarige trainer. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen